Nieuwe iPhone en specificaties

Geplaatst door

De laatste jaren zijn er heel wat nieuwe IPhone toestellen op de markt gekomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er heel wat concurrentie op markt aanwezig is, en zo kun je online op een goedkope manier een IPhone toestel aanschaffen.

Het is belangrijk om de prijzen goed te vergelijken want deze kunnen enorm verschillen. Wij hebben hieronder een handig overzicht van alle winkels die de IPhone verkopen en zo kun je op een eenvoudige manier de prijzen vergelijken alvorens je een toestel gaat aanschaffen. Misschien is een abonnement voor onbeperkt internet erbij afsluiten wel een goed idee.

Welk IPhone toestel koop jij het best ?

Er zijn heel wat Apple IPhone toestellen op de markt en dit zorgt ervoor dat je nu kan kiezen uit het laatste nieuwe of een ouder toestel. Voor wie dagelijks gebruik maakt van de laatste nieuwe IPhone apps en spelletjes is de IPhone 5S toch wel een aanrader. De processor van de 5S is enorm krachtig en het grafisch vermogen is best ook wel indrukwekkend.

Voor wie graag een IPhone toestel wil hebben maar niet zoveel geld wil uitgeven hebben we goed nieuws. De vorige modellen van de IPhone waaronder de 5 en de 4S zijn nog steeds verkrijgbaar op de markt. Deze toestellen zijn best een stuk goedkoper en nog steeds hot op de markt !

IPhone 5S design

Op het eerste zicht lijkt er heel weinig verandert aan het uiterlijk, maar als je even goed kijkt zul wel opmerken dat er een nieuwe homeknop aanwezig is met Touch ID. De behuizing is nog steeds in aluminium en de voorkant is in glas gebleven. De IPhone 5 had als probleem dat er makkelijk krassen in het design kwamen maar dit heeft Apple nu opgelost. Je kan nu kiezen uit een meer zilverkleurige IPhone, een witte IPhone met gouden elementen of een grijskleurige IPhone. Beter bekent als de ‘Apple Spacey Gray’.

IPhone 5S Scherm

Op vlak van scherm is er weinig verandert want de IPhone 5S maakt nog steeds gebruik van een 4 inch ips scherm met een 640×1136 pixels resolutie. Dit zorgt ervoor dat alles er haarscherp uitziet. Het contrast en helderheid van de 5S zijn nog steeds hetzelfde, maar ook dit blijft toch wel indrukwekkend. Bij een hoogste helderheidsstand raakt de levensduur van de batterij wel heel vlug op, maar dit een wel gekend probleem bij alle smartphones.

De Touch ID vingerafdrukscanner

Waarschijnlijk het meest indrukwekkende aan de nieuwe IPhone is de vingerafdrukscanner die door Apple als Touch ID door het leven gaat. Je kan met de Touch ID veel meer dan alleen maar vingerafdrukken registreren. Neuzen, lippen en andere lichaamsdelen kun je er makkelijk mee registeren. Kortom de meest gekke dingen kun je met Touch ID registeren. Het registreren van de vingerafdruk kan wel even duren maar zodra dit gebeurd is, benut je misschien wel een van de nieuwste en leuke functies van de 5S.

Oneindig veel Apps uit de App Store

De App Store van Apple is echt wel indrukwekkend en je kan er kiezen uit miljoenen Apps om op jouw toestel te installeren. Er bestaan heel wat gratis leuke Apps die je meteen kunt downloaden. Sommige Apps en Games zijn wel betalend maar vaak kosten deze niet meer dan 0,99 cent. Binnenkort kun je op onze website een overzicht vinden met met de leukste Apps en Games voor jouw IPhone.